Over Sors Standbouw

Verrassend, innovatief en doordacht

SØRS Standbouw: voor iedere beurs

Waarom SØRS standbouw?

Hoe kies je een partner voor de bouw van jouw beursstand? Zoveel aanbieders en ogenschijnlijk allemaal even goed. SØRS maakt graag het verschil.

Wij combineren een creatief en verrassend ontwerp met onze kennis van marketing: we bekijken jouw stand door de ogen van de bezoeker. Wat zijn de zichtlijnen? Waar komt het product of de dienst het meest tot zijn recht, waar kun je het beste even rustig plaatsnemen met een prospect of klant? Tot in de details doordacht zodat het bezoeken van jouw stand een beleving wordt.

SØRS speelt graag met vormen, formaten en kleuren. Eigenzinnige communicatie en creatieve ontwerpen die nét even een tikkeltje anders zijn.

Ontwerpen die eruit springen, opvallen of juist heel mooi en ingetogen. We bedenken een creatief concept waarbij we rekening houden met een praktische toepassing.

Verras je klanten en prospects. Zorg ervoor dat jouw stand eruit springt op de beurs. Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Vertel je verhaal, introduceer je innovaties en laat een blijvende indruk achter.

SØRS blinkt uit in innovatief design en uitvoering. Het punt waar concept en grafische vormgeving interactief wordt. Waarom je beursstand beperken tot een vierkant hok als je ook gebruik kunt maken van bijvoorbeeld het plafond, de pilaren voorzien van interactieve video of een leuke app? 

Een prachtige stand voorzien van de mooiste uitingen en leukste gadgets is niets waard als de beursbezoekers niet de eerste stap in jouw stand maken. Misschien wel het belangrijkst aan een stand is dat je bezoekers uitdaagt om verder te kijken: een uitnodigende entree, een teaser van je product of een nieuwsgierigmakende blikvanger. We nemen de beursgasten mee in jouw verhaal.

Met een strategische indeling van de ruimte zorgen we ervoor dat jouw stand het bezoeken waard is. De rest mag je daarna zelf doen. 

Advisering

Denken, durven en doen. Het ontwerpen van creatieve communicatie volgens SØRS kan nooit zonder een heldere kijk op de strategische inzet van middelen, media en marketingtools. Vaak wil je veel vertellen maar hoe komt je boodschap het beste over? Wij delen graag onze ervaring en geven je een professioneel advies.

Compleet plaatje

Overal over nagedacht. En full service, als je dat wil. Onze toegevoegde waarde is dat we je overal bij kunnen helpen. Van concept en ontwerp, tot communicatie met standbouwers en praktische zaken rondom de beurs. We bouwen de stand op tot op de laatste lamp en bedenken een leuke giveaway of een mooie interactieve app. Kies zelf waarbij je van dienst mogen zijn.

Design in 3D

Het 3D modelleren van wat er nog niet is. De ruimtelijke ideeën van SØRS kun je al vastpakken voordat ze werkelijkheid zijn. Bekijk de plattegrond en het interieur van de stand vanuit meerdere hoeken. Onze driedimensionale vormgeving geeft je vooraf een duidelijk beeld van het eindresultaat. Je weet vooraf al exact waar je aan toe bent.

Voor iedere Beurs

Deelname aan een beurs is een investering. Vergroot je omzet en naamsbekendheid door te beginnen met een goed concept als solide basis. Verhoog je omzet, geneer die leads. Dit het moment! Jouw stand staat als een huis. En dat is mogelijk binnen ieder budget. SØRS Standbouw: voor iedere beurs.

Onze diensten

Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie.

Vergeet alle stress rondom een beurs

Vertrouw volledig op het SØRS team

ONS TEAM

Ons team bestaat uit 4 vaste krachten en 1 stagiaire: jarenlange ervaring, frisse ideeën en een strakke organisatie.
Wij staan klaar om een fantastische beursstand op te leveren, met alles wat daarbij komt kijken!

Ronald Scheffel
Eigenaar / Art Director
Ronald Scheffel is Creative Director en eigenaar van SØRS Standbouw. Maar dat laatste moet je vooral niet benoemen: Ronald is
Rudi Onderberg
Art Director
Unieke kijk op zaken. Goed luisteren, nadenken en ineens met een briljant concept komen. Dat is de kracht van Rudi.
Carrie Rouland
Grafisch vormgever
Carrie is niet onze grafisch vormgever of traffic manager. Ze is veel meer dan dat. Als je haar werkzaamheden zou
Marcel Wijdemans
Traffic manager
Marcel heeft de touwtjes strak in handen. Weet precies de status van elk project, bewaakt deadlines en koopt scherp in.