De aanpak

De aanpak

MEER OVER DEZE DIENST

Onze aanpak bestaat uit duidelijke stappen.  

We willen alles van je weten
Allereerst gaan we om de tafel zitten en de wensen rondom de beursstand bespreken. Wat wil je vertellen, wat wil je laten zien? Wil je een nieuw product of nieuwe dienst demonstreren? Wat is het doel van de beursdeelname?

Ook praktische zaken zoals een kleine pantry om de gasten van hapjes en drankjes te kunnen voorzien, een bespreektafel om zakelijke gesprekken te voeren en contracten te tekenen of een relaxgedeelte waar je even rustig met een klant of prospect kunt terugtrekken. En niet onbelangrijk: wat is je budget? 

Het hersenspinnen kan van start
Na akkoord op onze begroting organiseren we intern een brainstorm-sessie. Samen met onze art director en grafische vormgevers bedenken we een concept dat aan alle voorwaarden voldoet. En dát kan nog wel eens heel anders zijn dan je van te voren hebt bedacht! Laat je verrassen!

Voorproefje
Als we onze ideeën met je gaan bespreken, hebben we het concept in grote lijnen visueel uitgewerkt. Volgens de laatste technieken laten we je in 3D  alvast zien hoe straks de indeling van beursstand eruit kan komen te zien: een sfeerimpressie van kleurgebruik en aankleding. Niets is nog definitief: samen met jou gaan we de puntjes op de i zetten en verder tot je 100% tevreden bent.

Strakke planning
Vervolgens maken we een planning tot de beurs; reserveren tijd bij onze standbouwers, nemen contact op met de beurs voor zaken zoals elektriciteit en wateraansluiting tot aan het verkrijgen van de juiste bouwvergunning. Decorstukken die we kunnen voorbereiden, maken we in de werkplaats zodat we op de bouwdag snel de stand kunnen opbouwen. 

…en de rest
Indien we dat hebben afgesproken, zorgen we voor leuke give-aways, een mooie folder of flyer om uit te delen en styling van de stand. Een (tijdelijke) website of interactieve app behoren ook tot de mogelijkheden. 

Oog voor details en het gehele project overzien – laat dat maar aan SØRS Standbouw over!