Fullservice begeleiding

Fullservice begeleiding

MEER OVER DEZE DIENST

De ene klant is de andere niet. Sommigen werken met ons samen vanwege de creatieve concepten en grappige invalshoeken die we bedenken en het strakke werk dat we afleveren, anderen omdat ze het fijn vinden dat ze de gehele beurs aan ons kunnen overlaten – van begin tot eind.

In de watten
SØRS Stands is een fullservice standbouwer. Dat betekent dat we je het liefst in de watten leggen. Je kunt ontspannen naar de beurs want aan werkelijk alles is gedacht. We vinden het belangrijk is dat het totaalplaatje klopt. De uitnodigingen of teasers op social media sluiten aan bij wat je gasten op de beurs te zien krijgen, de stand is toegankelijk en uitdagend en jij kunt doen op de beurs waarvoor je daar bent: je product of dienst verkopen, je omzet en naamsbekendheid vergroten en je bedrijf professioneel presenteren aan het beurspubliek. Alles is geregeld.

Hoeft niet, mag wel
Wil je bepaalde onderdelen liever zelf organiseren? Dat mag uiteraard.
Zie ons aanbod als een menukaart. We bieden je graag een volledig 7-gangenmenu met de complimenten van de chef en maar kies gerust alleen het hoofdgerecht als we je daarmee ook van dienst kunnen zijn.